Man (29) doodgestoken in parkeergarage

Na een fataal steekincident in Vinkeveen, op 4 december 2023, doet de politie een dringende oproep aan getuigen en andere mensen die mogelijk iets belangrijks weten. Van een mogelijk betrokken persoon is een summier signalement beschikbaar.

Rond 18.45 uur die maandagavond kwam een melding binnen over een gewonde man die op de grond lag in een parkeergarage aan de Pijlstaartlaan. Hij bleek een steekwond te hebben. Ondanks inspanningen van toegesnelde hulpdiensten is het 29-jarige slachtoffer niet veel later overleden.

Mogelijk betrokken man

De mogelijk betrokken man naar wie de politie op zoek is, droeg die avond donkere kleding en had een donkere sporttas bij zich. Ook had de man een pet op en een capuchon.

Ligging van de betreffende parkeergarage Preloader
Ligging van de betreffende parkeergarage
Ligging van de betreffende parkeergarage Preloader

Uw informatie of beelden

Heeft u iets gezien of gehoord dat met het incident in verband kan worden gebracht? Weet of vermoedt u iets over de mogelijk betrokken man en/of over een mogelijke aanleiding voor het steken, meld dat dan alstublieft zo snel mogelijk bij de politie. Dat kan als u dat liever heeft anoniem.
Beschikt u over camerabeelden uit de omgeving van de Pijlstaartlaan daar in Vinkeveen, van tussen ± 18.00 en 20.00 uur die maandagavond 4 december, dan wil de politie die graag bekijken. Neem in dat geval a.u.b. contact op of upload uw beelden direct via het tipformulier.

Pijlstaartlaan in Vinkeveen, 4 december 2023 Preloader
Pijlstaartlaan in Vinkeveen, 4 december 2023
Pijlstaartlaan in Vinkeveen, 4 december 2023 Preloader

Vertel wat u weet

Contact opnemen met de politie kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar