Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Mogelijk één dadergroep achter serie inbraken

Het is goed mogelijk dat één groep daders verantwoordelijk is voor een serie van ten minste vijf inbraken in Uden. Afgelopen november werden in het Brabantse dorp daders op beeld vastgelegd bij woningen aan de Muntmeester, de Gulden en de Wislaan.

In die Wislaan werd binnen een paar dagen drie keer ingebroken, maar van slechts één incident is er beeld. Dankzij het geluid dat er ook bij is opgenomen, is duidelijk dat de inbrekers die daar op zaterdag 27 november toesloegen een nog onbekende buitenlandse taal spraken. Luister het terug in het item hierboven.

update
teaser-date

17-05-2022 20:37

De politie is blij met de 45 tips die u in de twee weken na de uitzending doorgaf. Het onderzoek loopt door. 

Beelden en geluid

De bewoners spreken Turks en herkenden dat duidelijk de vrouwennaam Aylin werd genoemd. Hopelijk kan iemand dat met mogelijke verdachten in verband brengen. Ook het woord ‘alarma’ is op de opname waar te nemen, maar dat is niet echt Turks.

Herkenning gevraagd

Van nog twee van de overige vier inbraken zijn er camerabeelden. Op zondag 21 november werden verdachten gefilmd rondom een huis aan de Gulden. Op vrijdag de 26e vervolgens verschenen drie mannelijke en één vrouwelijk dader op beeld in een woning aan de Muntmeester.

Geef uw tip door

  • Wie herkent een of meer van de personen op de camerabeelden?
  • Wie weet meer over de groep inbrekers en/of hun onderlinge verband?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar