Opsporing Verzocht Preloader
alert

GEZOCHT: Luciano Dijkman (24) en Sherwin Benshomin Windster (27). Beiden ontsnapten op dinsdagavond 21 juni rond 20.30 uit een TBS-kliniek in Nijmegen. Ze gingen ervandoor in een witte Volkswagen Golf met zonnedak. Ziet u (een van) deze mannen, benader hen niet zelf. Meer informatie, waaronder signalementen van Dijkman en Windster, vindt u op de website van de politie.

double-arrow

Moord 64-jarige Yvonne Beer in haar flat aan het Hoevenbos

Een geliefde en actieve vrouw komt op een verschrikkelijke manier aan haar einde.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er getuige geweest van de moord op de 64-jarige Yvonne Beer in haar flat aan het Hoevenbos in Zoetermeer?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de muilen na maandag 15 november 2010 ergens gezien of heeft ze gevonden?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft Yvonne Beer na maandag 15 november 2010 om 16.30 uur nog gezien of gesproken?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er tussen maandag 15 november en woensdag 17 november iets gezien of gehoord in en om de flat aan het Hoevenbos in Zoetermeer dat met de moord te maken heeft?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er over het algemeen informatie over deze zaak en dit niet met de politie gedeeld?

Kijk ook eens naar