Onbekende dode man

Hij is slachtoffer van een misdrijf

Op woensdagochtend 14 juni 2017 werd aan de Turfvaartsestraat in Roosendaal het lichaam gevonden van een onbekende man. Sectie heeft uitgewezen dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Het slachtoffer had niets bij zich waaruit zijn identiteit kan worden afgeleid. Ook is hij niet als vermist opgegeven. Daarom schakelt de politie uw hulp om te bepalen wie deze man is.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kenmerken

De overleden man is 1.83 meter lang, weegt 82 kilogram en heeft bruin haar. Zijn schoenmaat is 40,5. Hij mist een aantal tanden en heeft op beide onderarmen een aantal littekens van krassen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie het slachtoffer is?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Sieraden

Toen hij werd gevonden, droeg het slachtoffer een Victorinox-horloge, een armband van Fossil en een goudkleurige ketting met daaraan een kleine crucifix.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Oproep

De politie wil graag iedereen spreken die langs de vindplaats is gekomen tussen 07.00 uur op dinsdag 13 juni en 08.20 uur op woensdag 14 juni. Ook als u in de omgeving van de Turfvaarstestraat een verdacht persoon of voertuig is opgevallen tussen die tijdstippen, hoort de politie dat graag van u.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een idee over de toedracht van het misdrijf? Hoe is het slachtoffer daar op de Turfvaartsestraat terechtgekomen en wie is of zijn daarvoor verantwoordelijk?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar