Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Onderzoek moord Hasin Tahiri gaat door

Vijf jaar geleden werd Hasin Tahiri (28) onder bedreiging van twee mannen ontvoerd. Toen hij probeerde te vluchten, werd hij neergeschoten. Op basis van nieuwe informatie deed de recherche maandag 9 september 2019 opnieuw onderzoek op de plaats delict.

Hasin Tahiri Preloader
Hasin Tahiri
Hasin Tahiri Preloader
update
teaser-date

17-09-2019 20:26

Er heeft zich één nieuwe tipgever gemeld, bedankt! Het onderzoek gaat door.

Neergeschoten in Leidschendam

De destijds 28-jarige Hasin Tahiri werd 3 september 2019 in Leiden gedwongen door zijn ontvoerders om bij hen in te stappen. Op de Gravin Marialaan in Leidschendam probeerde hij te vluchten, maar werd vervolgens in zijn rug geschoten. Hoewel er destijds heel snel twee mannen werden aangehouden, werden ze nooit veroordeeld en bleef de moord onopgelost.

Getuigen van moord

Ondanks dat het al vijf jaar geleden is, staat het onderzoek naar de moord niet stil. Waarschijnlijk hebben destijds veel mensen iets van de ontvoering bij de Lariksrode in Leiden gezien, maar zichzelf nooit bij de politie hebben gemeld. Mocht u getuige zijn geweest, neem contact op met de politie.

Informatie gezocht 

Hasin Tahiri zorgde in de periode voor zijn dood vooral voor zijn kinderen. Alle informatie over zijn leven, en over een mogelijk conflict, blijft welkom. Ook als u informatie heeft over het vuurwapen waarmee Hasin Tahiri werd omgebracht hoort de politie dat graag.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar