Overval met kruisboog op drogisterij Kruidvat aan de Amsterdamsestraatweg

De dader kiest een ongebruikelijk wapen voor zijn daad…

update

Hoewel u 15 tips doorbelde is de man nog niet gevonden.

Op zaterdag 2 mei 2015 rond 16.45 uur wordt drogisterij Kruidvat aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht overvallen. Een man trekt een kruisboog onder zijn kleren tevoorschijn, bedreigt een medewerkster en roept dat hij geld wil. Omdat het niet snel genoeg gaat klimt de man op de toonbank en grist pakjes sigaretten bij elkaar. Daarna doet hij een greep in de kassa en rent weer naar buiten.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdag 2 mei 2015 rond 16.45 uur getuige geweest van de overval op drogisterij Kruidvat aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kruisboog

Het is niet helemaal duidelijk welk type kruisboog de dader had. Maar het is sowieso een levensgevaarlijk wapen. Als je de trekker met een kleine vingerbeweging overhaalt dan schiet een pijl er met hoge snelheid uit. Daar kan je iemand dodelijk mee verwonden.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en mogelijk in combinatie met de kruisboog en kleding de dader?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Hij heeft de situatie aan de Amsterdamsestraatweg eerst nog even voorverkend zonder capuchon. De lichtgetinte man wordt een jaar of 30 geschat, heeft zwart haar en een baard.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader de situatie zien voorverkennen eerder die dag?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader die dag ergens anders in Utrecht gezien?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Logo

Hij droeg die dag een bordeauxrode jas en gestreepte hoodie. Daar lijkt een wit logo op te zitten en ook op zijn blauwe broek zit een wit logo op zijn linker bovenbeen. Als hij langsloopt voor de overval zijn z’n schoenen het best te zien.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de logo's op de hoodie en/of broek?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Tasje

Vreemd genoeg heeft hij voor de overval al een Kruidvattasje bij zich.

Kijk ook eens naar