Overval op Domino’s pizza aan de Stoepemaheerd

Op vrijdagavond 8 september wordt tussen 23.15 en 23.30 uur een filiaal van de Domino’s pizza aan de Stoepemaheerd in Groningen overvallen door drie daders.

update

De 18 tips over de overval zijn in onderzoek.

De medewerkers van Domino’s Pizza zijn net voor sluitingstijd bezig met de schoonmaak als er drie mannen binnen stormen. Ze roepen om geld en dwingen de medewerkers onder bedreiging van een mes de kassa open te maken. Zodra de overvallers met het geld zijn vertrokken, bellen de medewerkers meteen de politie. 

 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

De overval werd gepleegd door drie licht getinte mannen tussen de 1.75 – 1.80 meter lang. Ze worden tussen de 20 en 25 jaar oud geschat. Een van de daders heeft een donkere baard en snor en is redelijk goed herkenbaar op de bewakingscamera te zien. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Muts

Een van de daders droeg een muts van een American Football-team. Er zijn meerdere teams die dit type muts gebruiken, zoals  de White Sox en de Raiders. De overvaller had hem helemaal over zijn hoofd getrokken en er gaten in gemaakt, zodat het een soort bivakmuts werd en verder is de pompom die bovenop zit er afgehaald.  

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bierhamer

Nog iets wat opviel: een van de overvallers had een speciale hamer bij zich, een zogenaamde bierhamer. Dat is een hamer waarbij zich aan de achterkant een flesopener bevindt. Misschien herkent iemand deze hamer, in combinatie met de andere kenmerken van de daders.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de daders, mogelijk in combinatie met die muts en bierhamer?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

De drie daders zijn te voet gevlucht. Helaas hebben de werknemers van de Pizzeria niet gezien in welke richting ze zijn vertrokken. Er zijn ook helaas geen camerabeelden van. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft deze overvallers voor of na de overval gezien, die vrijdagavond 8 september?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar