Overval op filiaal Leen Bakker

Dader bedreigt medewerkster met vuurwapen

Op donderdag 26 januari 2017, net voor 20.00 uur, rent een gewapende man het filiaal van Leen Bakker binnen op de hoek van de Franciscus- en de Mississippidreef. Hij bedreigt een medewerkster en dwingt haar naar een kassa, die ze voor hem leeg moet halen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

De man, die een sjaal voor zijn gezicht draagt, wil daarna nog meer. Hij eist dat de medewerkster nóg een kassa voor hem opent. Wanneer zij hem ervan weet te overtuigen dat in die tweede kassa geen geldla aanwezig is, druipt de overvaller af.

Bushokje

Behalve de bewakingsbeelden van de overval zelf, zijn er ook beelden van buiten de winkel waar de dader vermoedelijk op staat. Er is een man te zien, kort voor de overval, die wat loopt te dralen bij het bushokje op de Mississippidreef. Vervolgens loop hij richting de Leen Bakker.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Plastic tas

Hij lijkt hetzelfde soort plastic tas bij zich te hebben waarin de dader het gestolen geld meenam. Die bij de overval gebruikte tas was bedrukt met de tekst "H&M Home".

De politie hoopt dat iemand de man herkent. Hij is vrij klein, rond de 1.65 meter. Kijkt u goed naar zijn lichaamshouding en bewegingen, of wellicht komen zijn horloge of zijn schoenen u bekend voor.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een idee wie deze overvaller kan zijn?

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar