Overval op tabakszaak ’t Pleintje

Op zaterdagochtend 1 april 2017 wordt om 11.00 uur geprobeerd tabakszaak ‘t Pleintje aan het Pater van den Elsenplein in Tilburg te overvallen. Dader is jong en komt mogelijk uit de buurt.

update

De 4 tips gingen vooral over zijn kleding. Maar wie herkent hem zelf: hij lijkt jong, komt vermoedelijk uit Tilburg zelf en heeft een opvallend spitse neus en het lijkt of zijn voeten wat naar buiten staan.

 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Overval

De overvaller komt bij de toonbank en blijkt een schilmes in zijn handen te hebben. Hij haalt hiermee uit en steekt het met kracht in een Kitkat die op de toonbank ligt, hij wil geld. De eigenaar wordt zo boos dat hij een kruk pakt en hiermee naar de dader rent. Die rent de deur uit en vlucht weg. Hij steekt de straat over en vanaf de winkel gezien gaat hij links langs de apotheek en verdwijnt dan uit het zicht. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement

De overvaller lijkt nog vrij jong, de eigenaar van de tabakszaak denkt dat hij 17 à 20 jaar is. Hij sprak met een Brabants accent en is misschien linkshandig. Zijn rugzak was zwart met een paarse bies. Inmiddels is duidelijk dat hij voor de overval al een tijdje in de buurt van de tabakszaak heeft rondgehangen. Het kan heel goed dat het een jongen uit de buurt is, hij was na de overval ook zo snel verdwenen dat hij in ieder geval de weg goed lijkt te kennen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de overvaller? 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar