Overval Subway aan het Europaplein

Even snel een broodje halen en opeens staat er man met een levensgroot vleesmes naast je...

update

Helaas nog maar 2 tips: we kunnen echt nog hulp gebruiken. Wie herkent de lichtgetinte man in de parajumperjas met de Adidasbroek?

Op zondagavond 29 november 2015 rond 18.30 uur wordt de Subway overvallen aan het Europaplein in Utrecht. Twee klanten wachten op hun bestelling, als er plotseling een man met een groot mes de zaak binnen komt. Onder bedreiging van het mes ontfutselt de overvaller de kassalade van de medewerker en loopt ermee naar een tafeltje waar hij er snel wat geld uit grist. En zo snel als hij is gekomen, vertrekt hij weer.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zondagavond 29 november 2015 rond 18.30 uur getuige geweest van de overval op de Subway aan het Europaplein in Utrecht?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Hij heeft een licht getinte huidskleur, is 1.75 m tot 1.80 m lang, hij droeg een jas van het merk Parajumper met capuchon en had die over zijn bivakmuts getrokken.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de dader?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader die zondagavond 29 november in de buurt van de Subway gezien?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kleding

Hij droeg een zwarte Adidas trainingsbroek met rode strepen aan de zijkanten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuigen

De Subway zit in het Utrechtse MAX-gebouw met veel studentenflats en 1-kamerappartementen. De politie hoopt dat de dader die zondagavond 29 november op een of andere manier is opgevallen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Observeren

De man liep rond 18.30 uur de broodjeszaak in, maar mogelijk dat de dader de Subway aan het Europaplein in de uren voor de overval vanaf de parkeerplaats er tegenover heeft geobserveerd.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft in de uren voor de overval de dader op de parkeerplaats tegenover de Subway gezien?

Kijk ook eens naar