Overvaller bedreigt medewerkster tankshop

Een vermoedelijk jonge man met een groot mes overviel op zondag 18 december 2022 een tankstation aan de Doctor C. Lelyweg in Arnhem. Hij bedreigde de aanwezige medewerkster en maakte op die manier wat geld uit de kassa buit.

De overvaller kwam rond 17.45 uur de shop binnen. Hij zette een kruk tussen de schuifdeuren en ging toen op het slachtoffer af. Zij wist de politie te vertellen dat de man jong oogde en een getinte huid heeft.

Het tankstation aan de Doctor C. Lelyweg Preloader
Bron: Google
Het tankstation aan de Doctor C. Lelyweg
Het tankstation aan de Doctor C. Lelyweg Preloader

Nog last van

De buit was gering, aangezien de meeste klanten van het tankstation die dag met pinpas of telefoon hadden afgerekend. Ook wordt, zoals bij veel van dit soort shops, de kassa geregeld afgeroomd.
Dat maakt het niet minder kwalijk wat deze dader heeft gedaan. De medewerkster heeft er nog altijd last van dat hij dreigde haar neer te steken.

Oproep getuigen

Er zijn op de camerabeelden niet veel details te zien aan de overvaller. Hij was geheel in het zwart gekleed en zijn gezicht komt niet goed in beeld. Mede daarom wil de politie graag in contact komen met twee specifieke voorbijgangers.
Een lopende vrouw daar op de Doctor C. Lelyweg en een passerende automobilist hebben de vluchtende dader mogelijk gezien. Herkent u zichzelf op de afbeelding hieronder of weet u wie deze getuigen zijn, meld het alstublieft.

Mogelijke getuigen op de Doctor C. Lelyweg Preloader
Mogelijke getuigen op de Doctor C. Lelyweg
Mogelijke getuigen op de Doctor C. Lelyweg Preloader

Help de politie

Wie weet of vermoedt wie de overvaller kan zijn?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar