Opsporing Verzocht Preloader
alert

De politie is dringend op zoek naar TBS’er Henk Ernst (61). Hij is voor het laatst gezien op maandag 27 juli op de Coolsingel in Rotterdam. Als u Henk Ernst heeft gezien of weet waar hij verblijft, benader hem dan niet zelf, maar neem direct contact op met de politie.

double-arrow

Overvaller richt wapen op 18-jarige caissière

Een DekaMarkt-filiaal in Haarlem werd op zondagavond 9 februari 2020 overvallen door twee mannen. Eén van de daders richtte daarbij zijn wapen op de borst van een 18-jarige medewerkster.

De supermarkt heeft zowel aan de Schalkwijkerstraat als aan de Gouwstraat een ingang. Vanwege het stormachtige weer, wilde het personeel die avond iets eerder sluiten. Maar nog net voordat de deur in het slot valt, stormen de twee overvallers binnen. 

Inhoud kassa

Ze lopen direct op de informatiebalie af. De voorste man heeft een wapen en richt dat op de borst van de 18-jarige medewerkster. Zodra ze de kassalade heeft losgemaakt, graaien ze de inhoud eruit.

Signalement daders

Beide daders leken volgens de slachtoffers rond 20 jaar oud. De wat vollere overvaller droeg een opvallende, donkere muts met een gouden ster. Hij droeg ook een geblokte sjaal voor zijn gezicht.
De man met het vuurwapen droeg een muts met daarop het woord ‘bluf’.
Beide mannen spraken Nederlands met een vermoedelijk Noord-Afrikaans accent.

Wie herkent de overvallers?

Geef het door aan de politie als u weet wie de mannen zijn.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 079 - 3458999

ONLINE TIP DOORGEVEN

Sterktewens

Via onderstaande link kunt u de medewerkers een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar