Pinnen met gestolen creditcard uit Tweesteden ziekenhuis

Opsporing Verzocht Preloader

Drie vrouwen dachten even flink te gaan shoppen met het geld van een ander...

update

2 tips, maar de vrouwen zijn nog niet herkend.

Op dinsdagmiddag 16 april bezoekt een vrouw haar bejaarde moeder, die in Tilburg in het Tweesteden ziekenhuis ligt, omdat ze net is geopereerd. Rond 14.30 uur verlaat de dochter voor tien minuutjes even haar moeders kamer, om beneden een broodje te gaan halen. Haar tas laat ze aan haar moeders bed hangen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gestolen

Wanneer ze terugkomt, ontdekt ze dat uit haar tas haar portemonnee is gestolen. Haar moeder, die nog ligt bij te komen van de narcose, vertelt dat er aan haar bed een vrouw is geweest, die in het Frans tegen haar begon te praten. Ze had in het Engels proberen duidelijk te maken dat zij geen Frans sprak, waarop de vrouw weer was vertrokken, kennelijk met de portemonnee van haar dochter.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Pinnen

Naast een flink contant geldbedrag en de nodige passen, zat daar ook een creditcard in. Er is binnen de kortste keren meerdere malen met de creditcard gepind. Tijdens het pinnen bij een Tilburgse geldautomaat, houdt de pinster nog haar zonnebril op. Twee andere vrouwen kijken met haar mee.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Modezaak

De drie vrouwen zijn ook te zien bij een modezaak in Tilburg, waar voor honderden euro’s aan kleding is getracht af te rekenen. Maar dat lukt niet, want de creditcardlimiet is bereikt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op dinsdagmiddag 16 april rond 14.30 uur getuige geweest van de diefstal van een portemonnee uit het Tweesteden ziekenhuis in Tilburg?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de pinster en/of de meekijkende vrouwen?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de pinster en/of de vrouwen op 16 april in het Tweesteden ziekenhuis in Tilburg gezien of in de modezaak in Tilburg?

Kijk ook eens naar