Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Politie wil serie-inbreker stoppen

De politie in Tilburg heeft het sterke vermoeden dat achter maar liefst achttien inbraken één en dezelfde dader zit. Van een aantal van die delicten zijn er bewakingsbeelden waarover u kunt meedenken. Het zijn bijna alleen horecazaken waar de inbreker toesloeg in de tweede helft van 2022.

Heeft u een idee wie de persoon is of mogelijk wie de personen zijn op de beelden hieronder, meld het alstublieft bij de politie. De precieze data en locaties van een aantal van de inbraken ziet u in de video bovenaan deze pagina.

Deel uw informatie

Uw tip doorgeven kan als u dat liever doet ook anoniem. Beschikt u over beelden waar de inbreker(s) op kan of kunnen staan, is het mogelijk die direct te uploaden via een online tipformulier.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar