Serie straatroven o.a. in de Sumatralaan, Koninginnelaan en de Aquamarijnstraat

4 tips, die zijn in onderzoek. Tijdens de uitzending heeft er ook een vrouw gebeld die zei de dader te kennen, maar na het doorverbinden met het rechercheteam hing ze niet meer aan de lijn. Was u die belangrijke tipgever, bel dan alstublieft nogmaals 0800-670.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zondagochtend 4 maart getuige geweest va n de beroving door een onbekende man van drie jonge vrouwen van hun handtas in Groningen?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of het signalement en mogelijk in combinatie met de fiets met rammelende ketting de dader?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de nacht van woensdag 7 op donderdag 8 maart tussen 02.00 en 04.00 uur getuige geweest van de berovingen van nog zes vrouwen op verschillende plekken in Groningen?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er sinds 8 maart nog meer door waarschijnlijk dezelfde man beroofd en heeft dit nog niet aan de politie gemeld?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er over het algemeen informatie over deze zaak en heeft dit nog niet met de politie gedeeld?

Kijk ook eens naar