Opsporing Verzocht Preloader
alert

De politie is dringend op zoek naar TBS’er Henk Ernst (61). Hij is voor het laatst gezien op maandag 27 juli op de Coolsingel in Rotterdam. Als u Henk Ernst heeft gezien of weet waar hij verblijft, benader hem dan niet zelf, maar neem direct contact op met de politie.

double-arrow

Sportschool verwoest door brandstichting

In de nacht van 23 op 24 november 2018 werd brand gesticht bij Center Gym aan de Ringdijk. Dit gebeurde tussen middernacht en 01.00 uur door een brandend voorwerp naar binnen te gooien.

update

Maar liefst 15 tips, bedankt! Heeft u informatie over deze zaak? Geef het door aan de politie.

De sportschool is volledig uitgebrand na wat een gerichte actie lijkt. Het motief achter de brandstichting is nog onbekend, evenals de dader(s).

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Geëvacueerd

Center Gym is gevestigd op de begane grond van een flatgebouw. De bewoners daarvan werden geëvacueerd terwijl de brandweer probeerde het vuur onder controle te krijgen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Er vielen bij de brand geen gewonden, maar enkele mensen zijn ter plekke behandeld voor ademhalingsproblemen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Scooter

Kort voor de eerste rookontwikkeling werd waargenomen, reed er een scooter richting de Ringdijk. Het is niet bekend of er één of twee mensen op die scooter zaten, maar het is mogelijk dat dit de dader(s) betrof.

  • pointer Wie heeft tussen 00.00 en 01.00 uur in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 november de brandstichter(s) gezien bij de sportschool aan de Ringdijk, mogelijk in combinatie met een scooter?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 079 - 3458999

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar