Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Stenen door ruit bij woning aan de Kruitweg

Mogelijk heeft deze laffe daad te maken met de mogelijke komst van een opvangcentrum voor vluchtelingen.

update

Eén van de daders had een soort Donald Duck loopje. Verschillende kijkers opperden dat dat misschien een vrouw was. Bij de 5 tips werd ook een naam genoemd. Blijf informatie doorgeven tot de zaak is opgelost!

Op maandag 9 november 2015 tegen 20.00 uur wordt er bij een woning aan de Kruitweg in Steenbergen de ruiten ingegooid. Een Afrikaanse man kijkt tv samen met zijn vrouw en hun kindje. Ze schrikken zich rot als plotseling een ruit kapot wordt ingegooid en er bakstenen door de kamer vliegen. De bewoners, die enorm geschrokken zijn, worden meteen geholpen door de buren.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Opvangcentrum

Afgelopen najaar was er veel onrust rond de mogelijke komst van een opvangcentrum voor vluchtelingen in Steenbergen. Een paar weken na die bijeenkomst kwam de gemeenteraad van Steenbergen bijeen om te vergaderen over de opvang van vluchtelingen. Dat was op dezelfde avond dat het gezin twee bakstenen door de ruit kreeg.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op maandag 9 november 2015 tegen 20.00 uur getuige geweest van het gooien van twee bakstenen door de ruit van een woning aan de Kruitweg in Steenbergen?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Kort voor dit incident worden twee mannen op beeld vastgelegd. Ze lopen langs en even later komen ze weer terug en gaan ze richting het huis van het slachtoffer. Opvallend is het loopje van de man met de dikke bontkraag en de halfhoge schoenen: hij loopt met zijn voeten behoorlijk uit elkaar, een soort ‘Donald Duck’ loopje.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Rondhangen

Voordat ze de stenen bij de familie naar binnen gooiden moeten ze al in de buurt hebben rondgelopen. Misschien zijn de daders daar wel ergens gezien rond 20.00 uur die avond.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders rond 20.00 uur die avond in de buurt van de woning gezien?

Kijk ook eens naar