Stenengooier A35

Opsporing Verzocht Preloader

Een bestuurder krijgt een steen dwars door zijn voorruit.

update

Nog geen getuigen helaas, wel meldde zich een ander slachtoffer die daar ook zoiets had meegemaakt. De rechercheurs gaan door...

Op zondagavond 7 juli rond 22.15 uur heeft een automobilist op de A35 bij Hengelo een grote steen door zijn voorruit gegooid gekregen. De steen raakte de voorruit precies op de plek waar de bestuurder achter zat en schoot dwars door de ruit heen. De bestuurder (26) man reed op dat moment gelukkig niet heel hard en kwam met de schrik vrij.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Plek stenengooier

Het slachtoffer kwam net met zijn zwarte Renault Clio vanaf de Haaksbergerstraat via de afslag Hengelo-Zuid de snelweg richting Almelo op. Gezien zijn rijrichting en de plek waar die steen terecht is gekomen, denkt de politie dat degene die de steen heeft gegooid links heeft gestaan. Er moet heel bewust gegooid zijn, want er waren op dat moment geen andere voertuigen op die snelweg.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verdacht

De politie wil graag weten wie daar rond die tijd bijvoorbeeld in de berm mensen of verdachte voertuigen heeft gezien. Verder is de politie benieuwd of er misschien andere bestuurders zijn die iets soortgelijks daar hebben meegemaakt, ook al zijn zij niet geraakt. Toch roept de politie deze mensen op om zo snel mogelijk contact op te nemen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er op zondagavond 7 juli rond 22.15 uur gezien dat er een steen werd gegooid naar een automobilist (26) op de A35 bij Hengelo?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er rond die tijd bijvoorbeeld in de berm mensen of verdachte voertuigen gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er op dezelfde plek iets soortgelijks meegemaakt?

Kijk ook eens naar