Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Straatrovers druipen af zonder buit

In de Utrechtse wijk Ondiep probeerden twee mannen op straat een echtpaar te beroven. De slachtoffers, uitbaters van een oliebollenkraam aan de Amsterdamsestraatweg, werden die avond van 10 november 2021 bedreigd met een vuurwapen.

Het echtpaar van 68 en 58 verzette zich kranig, waardoor hun belagers er zonder buit vandoor gingen. Dat deden ze via in eerste instantie de Mariëndaalstraat richting het Oppenheimplein.

update
teaser-date

22-02-2022 20:40

In de week na de uitzending kwam er helaas maar één tip binnen. Die ging over de kleding van de daders. Heeft u informatie en/of weet u wie de mannen op de beelden kunnen zijn, geef het alstublieft alsnog door aan de politie. Tippen kan desgewenst anoniem op 0800-7000.

Van Beuningenplein

De slachtoffers kwamen aan bij hun auto, die schuin achter hun kraam geparkeerd stond aan het Van Beuningenplein, toen er twee mannen op hun af stormden. Beiden oogden jong, lang en slank en hebben een donkere huidskleur.
Vermoedelijk dachten de overvallers dat er aardig wat aan dagomzet te halen viel. Aangezien de meeste betalingen bij de oliebollenkraam met pinpassen worden gedaan, was dat niet het geval.

Help de politie

De twee straatrovers zijn vermoedelijk rond 20 jaar oud en tussen 1.80 en 1.90 meter lang. Volgens de slachtoffers hebben ze allebei een vrij lang en slank postuur en een smal gezicht.
Heeft u een idee wie zij kunnen zijn, neem alstublieft contact op met de politie. Ook als u denkt iets van de overval te hebben gezien of verderop van de vluchtende verdachten, hoort de politie graag van u.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar