Verdachte van zware mishandeling nog op vrije voeten

Een 25-jarige man werd in de vroege ochtend van zondag 27 november 2022 ernstig mishandeld in het centrum van Arnhem. Het slachtoffer was uit met een aantal vrienden toen er rond 05.30 uur onenigheid ontstond met een groepje van drie mannen.

Een vrouw uit de grotere groep zou door een van de verdachten zijn lastiggevallen. Dat daarvan iets werd gezegd, leidde tot ruzie. De drie verdachten lieten zich in eerste instantie wegsturen, maar kwamen even later terug om te vechten.

Meld het a.u.b. als u een idee heeft wie dit is Preloader
Meld het a.u.b. als u een idee heeft wie dit is
Meld het a.u.b. als u een idee heeft wie dit is Preloader

Twee aanhoudingen

Het 25-jarige slachtoffer liep door het geweld een gebroken oogkas en jukbeen op. Ook een vriend van hem en een aantal vrouwen uit hun groep ontvingen rake klappen.
Van het groepje van drie mannen zijn sindsdien twee verdachten uit Nijmegen en Cuijk aangehouden, maar naar één man is de politie nog op zoek. Hij is degene op de beelden.

Bekijk de camerabeelden

Mogelijk vechtsporter

De nog gezochte man zou mogelijk ook uit de omgeving Cuijk / Nijmegen kunnen komen of er een connectie mee hebben. Onder meer omdat de dader met zo’n gerichte klap zulk letsel aanrichtte, sluit de politie niet uit dat hij actief is in de vechtsport.
De verdachte heeft een licht getinte huidskleur en wordt tussen 23 en 30 jaar oud geschat. Mogelijk herkent iemand hem aan zijn kleding, zijn manier van doen of het deels opgeschoren kapsel dat hij in elk geval eind november had.

update
teaser-date

28-03-2023 20:46

Op de telefoon van een aangehouden verdachte trof de politie een foto aan van de man die nog wordt gezocht. Die foto ziet u in het item hieronder. Weet of vermoedt u wie de verdachte kan zijn, geef het alstublieft door. Dat mag natuurlijk ook anoniem.

Help de politie

Wie is de man op de camerabeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar