Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Vier inbraken op rij, twee daders kort op beeld

Een bewoner van de B.A.a. Engelbertinklaan in Oldenzaal was van huis toen hij een alarmmelding op zijn telefoon ontving. Er werd op dat moment in zijn woning ingebroken. Twee daders staan kort op beeld, tot het moment dat één van hen de camera wegdraaide.

Die donderdagavond 25 november 2021 werden in korte tijd vier inbraken gepleegd in Oldenzaal. De politie houdt er rekening mee dat daarvoor dezelfde daders verantwoordelijk zijn.

update
teaser-date

15-02-2022 20:34

U gaf zeven tips door. De recherche is ermee aan de slag.

Deze man draaide al snel de camera weg Preloader
Deze man draaide al snel de camera weg
Deze man draaide al snel de camera weg Preloader

Onvervangbare ring

De inbrekers hebben het huis aan de B.A.a. Engelbertinklaan doorzocht, maar namen relatief weinig spullen mee. Wel heel bitter voor het slachtoffer is dat twee ringen werden gestolen die hem heel dierbaar zijn, waaronder een onvervangbare trouwring.
Mogelijk zijn de ringen ergens te koop aangeboden. Neem alstublieft contact op als u daar iets over weet. Ook als u een idee heeft wie de inbrekers zouden kunnen zijn, hoort de politie dat heel graag van u.

De meegenomen ringen Preloader
De meegenomen ringen
De meegenomen ringen Preloader

Geef uw tip door

Wie weet meer over (een van) de inbrekers?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar