Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Vrouw (79) dupe van zakkenrolster met vlotte babbel

Een zakkenrolster slaat dinsdag 27 maart toe bij de ingang van winkelcentrum Hoofdpoort aan de Hoofdstraat. Zich van geen kwaad bewust, wisselt het slachtoffer (79) die middag vijf euro op verzoek van een jonge vrouw. Enkele minuten later komt ze erachter dat ze is gerold. De vermoedelijke zakkenrolster was in het gezelschap van een andere vrouw.

update

Er zijn een aantal hele bruikbare reacties binnengekomen, waaronder dat het meisje ook in België actief is. Bedankt voor het meedenken!

Nog geen veertig minuten later, rond 15.10 uur, wordt er in Waalwijk voor het eerst gepind met de gestolen bankpas. Enkele minuten later volgt een tweede pinactie. De vrouw die geld opneemt, is vastgelegd door bewakingscamera’s.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Flink bedrag gepind

Maar de twee pinacties in Waalwijk zijn kennelijk niet genoeg; er wordt rond 15.50 uur ook nog gepind in Tilburg. In totaal wordt zo’n 1.350 euro buitgemaakt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement pinner

De vrouw heeft een Oost-Europees uiterlijk, een lichtgetinte huidskleur en is tussen 20 en 30 jaar oud. Ze heeft donkere ogen en wenkbrauwen. Ze droeg die dag een zwarte broek en witte gympen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Om zich te vermommen gebruikte ze een roze omslagdoek met een print van cirkels en bloemen en een donkere hoofddoek met een wit patroon.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de vrouw op de bewakingsbeelden?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar