Vrouw bedreigd en van ‘merktas’ beroofd

Na een lange dag werken werd een 22-jarige Tilburgse bij thuiskomst slachtoffer van een straatroof. Drie mannen kwamen rond 21.25 uur die donderdagavond 15 december 2022 op haar af gestormd nadat ze haar auto had geparkeerd aan de Leekstraat.

Eén dader greep de vrouw vast en bedreigde haar met een mes, een tweede riep dat ze haar mond moest houden en de derde pakte haar tas weg.
Het drietal sloeg vervolgens te voet op de vlucht in de richting van de Lombardijelaan. Op bewakingsbeelden lijkt zichtbaar dat ze doelbewust dit slachtoffer hadden gekozen, maar onduidelijk is waarom.

Geef uw tip door

Mogelijk waren de daders specifiek op de tas van de vrouw uit. Die lijkt door het geblokte patroon op een duur exemplaar van Louis Vuitton, maar is dat niet. De meegenomen tas is niet kostbaar en er zaten geen spullen van waarde in.
Geef het alstublieft door aan de politie als u iets weet of vermoedt over een of meer van de straatrovers. Een deel van de camerabeelden geeft overigens een vertekend beeld van de kleding van de daders: die lijkt op sommige beelden licht van kleur, maar is in werkelijkheid donker.

Contact met de politie

Uw informatie met de politie delen kan op onderstaande manieren.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar