Waar is het horloge van Xavier Durlinger?

In mei 2022 werd de 19-jarige Xavier Durlinger met geweld om het leven gebracht in zijn woonplaats Sittard. Mede dankzij uw hulp kon de politie in april dit jaar een 23-jarige verdachte aanhouden. Die zit nog altijd vast, maar het onderzoek is nog niet helemaal afgerond. Een vraag die nog van groot belang is, is: waar is Xavier’s horloge?

Emotionele waarde

Het terugvinden van het horloge zou mogelijk aanvullende informatie kunnen opleveren, maar is vooral voor Xavier’s nabestaanden heel belangrijk. Het horloge is een familiestuk en Xavier droeg het met trots. Voor de familie vertegenwoordigt het daarom een grote emotionele waarde.

Soortgelijk horloge van het merk Tag Heuer Preloader
Soortgelijk horloge van het merk Tag Heuer
Soortgelijk horloge van het merk Tag Heuer Preloader

Mogelijk verstopt of weggegooid

Het gaat om een Tag Heuer van een soortgelijk model en in net zo’n kleurstelling als op de foto hierboven. Bij het exemplaar dat Xavier droeg zat de knop aan de zijkant een beetje los en bleef de grote wijzer wel eens hangen. Mogelijk is het ergens ter reparatie aangeboden.
Het zou kunnen dat iemand het horloge heeft gevonden, niet wetend dat het van Xavier afkomstig is, of weet waar het nu kan zijn. Ook is het niet uit te sluiten dat de dader het horloge mogelijk heeft verstopt of weggegooid. Hieronder ziet u de specifieke band die aan Xavier’s horloge zat.

Het horloge dat Xavier Durlinger droeg Preloader
Het horloge dat Xavier Durlinger droeg
Het horloge dat Xavier Durlinger droeg Preloader

Deel uw informatie

Neem alstublieft contact op als u weet of vermoedt waar het Tag Heuer-horloge van Xavier Durlinger kan zijn.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar