Zwaargewonde man (44) aangetroffen onder Bovenover-loopbrug

Donderdagavond 4 oktober 2018 werd een zwaargewonde man aangetroffen onder de Bovenover-loopbrug. Hij was achtergelaten met een schedelbasisfractuur, breuken in zijn nek en oogkas, gebroken ribben en een geperforeerde long. Daarnaast was hij beroofd van zijn spullen.

update

Slechts 1 tip na de uitzending van 27 november. De politie heeft uw hulp hard nodig. Bent u een van de getuigen? Laat het de politie weten.

Door zijn letsel kan het slachtoffer zich niet meer herinneren wat er met hem is gebeurd. De politie komt daarom graag in contact met mensen die mogelijk iets hebben gezien.

Psychische problemen

Het slachtoffer, een 44-jarige Groninger, kampt met psychische problemen. Hij was die avond op doorreis naar Rotterdam. Op de straat Strand in Lelystad raakte hij vermoeid en nam plaats in een auto die niet was afgesloten. Toen de eigenares dat ontdekte, stuurde ze de man weg. Dat was vermoedelijk tussen 20.30 en 21.00 uur.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gevonden rond 23.00 uur

De man wordt later die avond, rond 23.00 uur, gevonden door een bewoner van een woningcomplex aan de Bovenover.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft gezien wat er die avond gebeurd is bij de Bovenover-loopbrug?

Twee verdachten aangehouden

Maandag 12 november zijn er twee mensen aangehouden, echter ontkennen beide personen enige betrokkenheid.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuigenoproep

Inmiddels heeft iemand zich gemeld die getuige was van een ruzie tussen meerdere mensen op de brug. Maar de rechercheurs komen graag met iedereen in contact die het slachtoffer op Strand, de Bovenover of bij de Bovenover-loopbrug heeft gezien, mogelijk in gezelschap van andere mensen.

Signalement slachtoffer

Het slachtoffer is een blanke man van 44 jaar oud. Hij heeft een grijs ringbaardje en bruin, krullend haar. Hij droeg die dag een grijs T-shirt, een grijze broek en een blauw trainingsjack met rode en witte accenten.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft het slachtoffer donderdagavond 4 oktober gezien in de omgeving van de straat Strand in Lelystad?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar