Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Zwaargewonde man (47) aangetroffen in woning

Een 47-jarige man werd op zondagavond 28 juni 2020 zwaargewond aangetroffen in zijn woning aan de Roserije in Maastricht. Mogelijk is de man al een dag eerder ernstig mishandeld.

update
teaser-date

14-07-2020 21:07

Inmiddels heeft de politie ook een tweede persoon gearresteerd. Het onderzoek gaat door.

Alerte buren

Omwonenden die vermoedden dat er iets mis was met de man, hebben de politie ingeschakeld. Hadden zij dat niet gedaan, had het slachtoffer het misschien niet gered. De man werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en zijn situatie is nog steeds ernstig.

Zaterdagmiddag

De Roserije in Maastricht Preloader
De Roserije in Maastricht
De Roserije in Maastricht Preloader

Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer op zaterdag 27 juni rond 13.00 uur voor het laatst is gezien. Hij werd echter pas op zondagavond om 19.00 uur in zijn woning gevonden. Mogelijk heeft de man al die tijd op hulp moeten wachten. De politie onderzoekt nog of het een gerichte persoonlijke aanslag was op het leven van de man.

Help het onderzoek verder

Heeft u het weekend van 27-28 juni iets opvallends gezien of gehoord in de omgeving van de Roserije in Maastricht? Of heeft u informatie over mogelijke conflicten rond het slachtoffer of in de omgeving? Neem alstublieft contact op. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Via onderstaande link kunt u de 47-jarige man een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar