Avondwinkel Quick-E gewelddadig overvallen

  • Den Haag
  • Update 

Bij een medewerkster (33) van avondwinkel Quick-E aan de Valkenboslaan zit de schrik er goed in. Op vrijdagmiddag 14 december overviel een gewapend duo de kleine Hongaarse winkel.

Update

Er zijn twee tips binnengekomen, bedankt! Meer informatie blijft welkom.

Op klaarlichte dag, rond 13.30 uur, stond de vrouw oog in oog met de overvallers: een man én een vrouw. Met name de vrouw behandelde de medewerkster erg gewelddadig; ze pakte de vrouw hardhandig beet en trok haar naar de kassa. Terwijl ze zelf de kassa plunderde, hield haar handlanger het slachtoffer onder schot.

Vermoedelijk Oost-Europees

Het stel ging er vervolgens vandoor met zo’n 1000,- euro. Beide zijn waarschijnlijk tussen de 20 en 30 jaar oud, hebben een blanke huidskleur en zijn vermoedelijk van Oost-Europese komaf.

  • Wie herkent de daders op de bewakingsbeelden?
119146_denhaag_daders2.jpg

Op deze foto is te zien dat de man een opvallende, grijze broek aanhad: naar onder toe wordt de broek steeds donkerder van kleur. Verder is deze dader zo’n 1.80 - 1.85 meter lang en droeg hij sportschoenen met een rood vlak.

119146_denhaag_dad2b.jpg

De gewelddadige vrouw had haar gezicht goed bedekt en is zo’n 1.70 - 1.75 meter lang. Ze droeg een donkere jas met op de linkermouw een lichtkleurige streep.

119146_denhaag_daders1.jpg

Herkent u de daders op de bewakingsbeelden of weet u waar ze na de overval heen zijn gevlucht? Geef uw tip door aan het team.

  • Wie heeft gezien waar de daders heen zijn gevlucht?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie