Dood Adyan Koeiman (41)

  • Rotterdam
  • Update 

Op maandag 15 januari 2018 werd om ongeveer 16.15 uur het levenloze lichaam aangetroffen van Adyan Koeiman (41). Haar lichaam lag in een appartement aan de Mathenesserweg in Rotterdam en werd ontdekt door een van haar kinderen.

Update

Ondanks 4 tips zijn die mannen helaas nog niet gevonden. Was u die middag daar? Kijk of u kunt helpen.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Er waren op dat moment vier mensen in een andere ruimte in het appartement aanwezig, zij werden ter plekke aangehouden. Het waren allemaal vrienden en bekenden van het slachtoffer. In de woning was ook een baby. Inmiddels zit er nogeen van hen vast, een man van 60. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij Adyans dood.

aydennn____sv-mathenesa.jpg
Politie kan uw hulp gebruiken

Hoewel er een verdachte vastzit heeft de politie toch uw hulp nodig. Sowieso moet u zich melden als u maandag 15 januari in de buurt van de Mathenesserweg met de kruising met de Taandersstraat in Rotterdam was, en daar iets opvallends heeft gezien of gehoord. Het appartement waar het slachtoffer omkwam zit ter hoogte van de kleine supermarkt en de vuilcontainers langs de weg.

aydennn____sv-pddatum.jpg
Getuigenoproep: twee onbekende mannen

Ergens tussen 12.00 en 14.30 uur die middag zijn er twee mannen het portiek daar ingelopen, bij supermarkt Rezayan. Wie waren dat of wie heeft die mannen ook gezien? Ze kunnen helpen bij het onderzoek. 

13:00: man met zwarte jas

Rond 13.00 uur was dat een man met een zwarte jas, met lichte opdruk op zijn rug. Hij had iets in zijn hand. Hij kwam uit de richting Marconiplein/Taandersstraat en ging ook weer terug die kant op.

Tussen 13.45 en 14.00: man met tas

Tussen 13.45 en 14.00 uur kwam uit diezelfde richting een man met een tas uit het portiek van de supermarkt Rezayan. Hij passeerde toen hij weer terug liep richting Taandersstraat en Marconiplein een vrouw met een kinderwagen.

aydennn____krt2.jpg
Gele tas

In bovenstaand gebied is mogelijk een gele tas achtergelaten. Als die tas door iemand is gevonden of gezien hoort de politie dat graag. 

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Mathenesserweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.