Verdachte van steekincident nog op vrije voeten

  • Eindhoven

Op de Tramstraat in Eindhoven stak op 23 november 2023 een agressieve man een jongen van 17 in zijn arm. De politie maakt beelden openbaar van de dader.

Het slachtoffer bracht die donderdagavond zijn vriendin naar de bushalte toen de onbekende passant hem aansprak. De man beweerde dat de 17-jarige iets van hem had en gaf hem een klap op het hoofd. De jongen verweerde zich, maar voelde ineens een steek in zijn bovenarm.

Steekwapen

Uit camerabeelden blijkt dat de dader een scherp voorwerp uit zijn jaszak had gepakt, waarschijnlijk een mes, en daarmee stak. De 16-jarige vriendin van de jongen probeerde heel dapper de man tegen te houden, maar hij bleef op het slachtoffer afkomen.

Het liep gelukkig niet verder uit de hand – mogelijk doordat er een auto langsreed. Met de bestuurder van die auto komt de politie nog graag in contact; dit kan een belangrijke getuige zijn.

242079 Eindhvn Autogetuige
Wie reed langs in deze auto?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Kijkt u goed naar de dader op de beelden en neem alstublieft contact op als u meer over hem weet. Volgens het slachtoffer is de man tegen de 20 en heeft hij een licht getinte huidskleur, volle wenkbrauwen, een snor en een kleine baard.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Tramstraat in Eindhoven

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER