Ali Aydin (44) dood gevonden in steeg bij Schietbaanweg

De politie is op zoek naar de inzittende of inzittenden van een Citroën Xsara die zondagavond 10 december 2017 in de buurt van de Schietbaanweg in Enschede reed. Daar werd de volgende dag het levenloze lichaam gevonden van de 44-jarige Ali Aydin. De politie vermoedt dat de inzittende of inzittenden van die Citroën betrokken zijn bij de dood van Ali.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

De in Turkije geboren Ali woonde in het huis naast het steegje. Het enige huis waar geen sneeuw op het dak ligt. Als de politie in het huis gaat kijken, treffen ze er een hennepkwekerij aan. Of Ali’s dood iets met de handel in hennep te maken heeft, is niet duidelijk. Uit sectie op het lichaam van Ali blijkt dat hij - waarschijnlijk op 10 december - is doodgeschoten. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Volkswagen Golf en Citroën Xsara

De Schietbaanweg waar hij is gevonden ligt in de wijk Twekkelerveld in Enschede. En een camera daar in de  buurt heeft die zondagavond mogelijk de auto met de dader of daders gefilmd. Rond 23.20 uur twaalf verschijnen twee auto’s in beeld. Eerst een Volkswagen Golf, daarachter rijdt een Citroën Xsara. De politie vermoedt dat de inzittende of inzittenden van die Citroën betrokken zijn bij de dood van Ali Aydin. Maar wie er in die auto reden is niet bekend. Daarover wil het onderzoeksteam graag informatie.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar die Citroën Xsara op dit moment is?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Barcelona-tas met inbrekersgereedschap en vuurwapen

Ook is een Barcelona-tas gevonden, in dezelfde wijk als waar Ali Aydin woonde is gevonden. Daar lag inbrekersgereedschap in en een vuurwapen. Daarom wil de politie heel graag weten wie tot begin december over zo’n tas kon beschikken.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar