Bedreiging en mishandeling autohandelaar bij zijn huis op bedrijventerrein ‘De Stad’

Opsporing Verzocht Preloader

Zijn vrouw en zoontje hebben de hele mishandeling gezien en waren volkomen overstuur.

update

Helaas geen enkele bruikbare reacties over de twee mannen.

Op zaterdagavond 5 oktober 2013 bedreigen twee mannen in opvallende werkjassen een autohandelaar bij zijn huis op bedrijventerrein ‘De Stad’ in Oirschot. Ze slaan op hem in en er wordt gedreigd en gezegd dat hij met geld over de brug moet komen. Uiteindelijk zijn ze weggegaan toen ze merkten dat de vrouw en zoontje van de man ook in de buurt waren.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 1

Beiden zijn groot en fors. De man die aanbelde heeft een ringbaardje en is licht getint. Hij heeft heel kort gemillimeterd haar en hij was echt de leider. Hij zei dat het slachtoffer voor geld moest zorgen. Hij sprak daarbij accentloos Nederlands.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 2

Het slachtoffer heeft nog gezien dat hij een zwarte trui met waarschijnlijk een logo van een vechtsport onder zijn jas droeg.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Ze zijn na de bedreiging rond 19.00 uur vanaf het bedrijventerrein gevlucht. Dan kun je Oirschot uit langs het Wilhelminakanaal of via de rotonde op de Bestseweg.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Motief

Het slachtoffer heeft een bekend autobedrijf aan de Moorland in Oirschot. Dat heeft wellicht met de bedreiging te maken. De politie wil graag met mensen spreken die daar meer over weten.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdagavond 5 oktober 2013 getuige geweest van de bedreiging en mishandeling van een autohandelaar bij zijn huis op bedrijventerrein ‘De Stad’ in Oirschot?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of de signalementen de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er de mannen op zaterdagavond 5 oktober in de buurt van bedrijventerrein De Stad gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet er meer over een mogelijk motief?

Kijk ook eens naar