Beloning verhoogd in moordonderzoek Jaison Lopes Sanches

Opsporing Verzocht Preloader
Beloning € 30.000

De gewelddadige dood van Jaison Baptista Lopes Sanches betrof mogelijk een zogenoemde vergismoord. De 30-jarige Jaison werd op zaterdagavond 29 oktober 2022 neergeschoten op een horecaterras aan het Tiendplein in Rotterdam. Hij overleed later in het ziekenhuis. In onze laatste uitzending van 2023 komen de vader en een goede vriendin van Jaison aan het woord.

update
teaser-date

16-01-2024 20:24

Sinds de extra uitzending van 28 december kwamen zeven nieuwe reacties binnen. Eén van de tipgevers heeft, digitaal, twee keer interessante informatie doorgegeven op die donderdag de 28e. De politie roept deze persoon met klem op om contact op te nemen met het Team Nationale Inlichtingen (TNI).

Het TNI kan u in contact brengen met het Team Bijzondere Getuigen. Samen met u worden dan de mogelijkheden bekeken om uw informatie anoniem te delen terwijl u tóch aanspraak kunt maken op de beloning van 30.000 euro.

Bekijk het video-item

Beelden schutter

Mede door het feit dat het slachtoffer met zijn rug naar de schutter toe stond, is niet vast komen te staan of Jaison het daadwerkelijk beoogde doelwit was. De schutter is door een aantal camera’s vastgelegd; meld het alstublieft als u weet of vermoedt wie hij kan zijn.

Vertrouwelijk gesprek

De beloning voor de ‘gouden tip’ in dit onderzoek is recentelijk verhoogd en bedraagt nu 30.000 euro. Daarop aanspraak maken zonder dat uw identiteit bekend wordt, kan  via het Team Bijzondere Getuigen (TBG).
Het eerste contact met het TBG gaat via het Team Nationale Inlichtingen (TNI) op nummer 088 - 661 77 34. Als u dat nummer tijdens kantooruren belt, krijgt u een medewerker van het TNI aan de lijn. Die vraagt u om op hoofdlijnen te vertellen wat voor soort informatie u met het TBG wilt delen. Hoe het vervolgens in zijn werk gaat, wordt uitgelegd in onderstaande video.

Uw informatie delen

Contact opnemen met de politie kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar