Beroving 49-jarige Syrische maaltijdbezorger Azad Osman met fatale afloop op het Cartagenapad

Er kwamen 6 tips in totaal. Er is helaas nog niets duidelijker geworden over de man die al bellend in de de Klerkstraat rende. Mogelijk is dat een derde dader geweest, anders is het een hele belangrijke getuige.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op donderdag 15 maart rond 22.50 uur getuige geweest van de mislukte beroving van de 49-jarige Syrische maaltijdbezorger Azad Osman op het Cartagenapad in de wijk Oosterflank in Rotterdam-Alexander waarbij hij om het leven komt?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent zichzelf in de getuigenoproepen of weet wie donderdagavond 15 maart rond 22.50 uur langskwamen bij winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam-Alexander?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er kort na het incident een man zien rennen in de De Klerkstraat met een telefoon aan zijn oor?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet er of heeft gezien dat de 24-jarige verdachte die donderdag 15 maart al ruim vóór 22.45 uur geschoten zou hebben, mogelijk ook in de wijk Oosterflank?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er informatie over deze zaak en dit nog niet met de politie gedeeld?

Kijk ook eens naar