Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Beroving eigenaar restaurant Kings of Wok op de Van der Does de Willeboissingel

Ondanks dat het slachtoffer zich kranig verweert, weten twee mannen met bivakmutsen hem toch zijn dagomzet afhandig te maken.

update

Eén reactie. Er moeten toch mensen vermoeden wie deze straatroof gepleegd hebben?

Op donderdagavond 3 september 2015, even na 23.00 uur, loopt de eigenaar van wokrestaurant Kings of Wok van zijn restaurant aan de Stationsstraat richting zijn auto die geparkeerd staat op de Van der Does de Willeboissingel. Als hij net is ingestapt wordt hij overvallen door twee mannen met bivakmutsen. Hij probeert de mannen nog van zich af te slaan, maar delft uiteindelijk het onderspit. De twee gaan ervandoor met de dagomzet.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op donderdagavond 3 september even na 23.00 uur getuige geweest van de beroving op de Van der Does de Willeboissingel in Den Bosch?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Volgens het slachtoffer betrof het twee jongemannen. Ze droegen beide donkere kleding en zijn zo’n 1.80m lang. Eén van hen had een tenger postuur.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de mannen die avond mogelijk al eerder in de buurt van de Stationsstraat of de Van der Does de Willeboissingel gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de daders aan de hand van het signalement?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verwonding

Mogelijk is één van de daders tijdens de worsteling met het slachtoffer gewond geraakt in zijn gezicht. Hij zou daar bijvoorbeeld een blauw oog aan overgehouden kunnen hebben.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Geld

De daders beschikten vanaf die donderdag 3 september opeens over behoorlijk wat geld en misschien is dat iemand in hun omgeving opgevallen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

In de gaten

Op dinsdagavond 8 september, vijf dagen na de beroving, ziet het slachtoffer om 21.30 uur twee jongens tegenover zijn zaak staan aan de Stationsstraat. Ze kijken richting de Kings of Wok. Als ze merken dat hij naar ze kijkt, gaan ze er meteen vandoor.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft ze mogelijk dinsdag 8 september rond 21.30 uur gezien op de Stationsstraat ter hoogte van de Kings of Wok?

Kijk ook eens naar