Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Beschieting horecazaak op beeld vastgelegd

Aan de Vijf Werelddelen in Rotterdam schoot een nog onbekende man op een restaurant. Dat deed hij rond 06.00 uur ’s ochtends op zondag 18 september 2022. Medewerkers van de horecazaak troffen later die dag meerdere kogelinslagen aan.

Het is onbekend wie de schutter is en waarom hij schoot. Denkt u over informatie te beschikken die de politie kan helpen, laat het alstublieft weten. Dat kan als dat voor u prettiger voelt ook anoniem.

Wie is de schutter?

De man op de beelden hierboven lijkt een mager postuur te hebben. Zegt zijn kleding u iets en/of wellicht zijn manier van bewegen, neem alstublieft contact op.
Ook als u mogelijk daar in de buurt van de Vijf Werelddelen die vroege zondagochtend een voertuig heeft zien staan dat met de schutter te maken kan hebben, hoort de politie heel graag van u.

Help de politie

Het is mogelijk dat de schutter die 18e september in opdracht heeft gehandeld. Weet of vermoedt u daar iets over, geef dat dan alstublieft door aan de politie.

  • Wie is de schutter op de camerabeelden?
  • Wat kan het motief zijn voor de beschieting?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar