Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Brandstichting Ajax supportershome

De politie zoekt getuigen die rond de tijd van de brandstichting van het Ajax supportershome, of wellicht al eerder, iets in het Arena-gebied hebben gezien dat met deze brandstichting te maken kan hebben.

update

Meteen na de uitzending 7 tips, het zijn er inmiddels iets meer dan 10. De rechercheurs zijn nog steeds bezig om te kijken of die mannen op meer plekken zijn vastgelegd. Zodra die er zijn, komen ze in de uitzending.

In de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 januari, verwoestte de brand het supportershome volledig, en heel snel was duidelijk uit forensisch onderzoek dat de brand was aangestoken. Er staan bewakingscamera’s in dat gebied rond de Arena. Daar zijn de 2 vermoedelijke daders op vastgelegd.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de 2 mensen die op de bewakingsbeelden staan, of vermoedt specifiek wie het zijn?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Verder wil de politie een speciaal beroep doen op het geheugen van tankstation-medewerkers in Amsterdam-Zuidoost. Had u dienst? Ga dan alstublieft nog even na wie u aan de pomp heeft gehad, die misschien meer weet van die brandstichting.

Kijk ook eens naar