Brandstichting Ajax supportershome

De politie zoekt getuigen die rond de tijd van de brandstichting van het Ajax supportershome, of wellicht al eerder, iets in het Arena-gebied hebben gezien dat met deze brandstichting te maken kan hebben.

update

Meteen na de uitzending 7 tips, het zijn er inmiddels iets meer dan 10. De rechercheurs zijn nog steeds bezig om te kijken of die mannen op meer plekken zijn vastgelegd. Zodra die er zijn, komen ze in de uitzending.

In de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 januari, verwoestte de brand het supportershome volledig, en heel snel was duidelijk uit forensisch onderzoek dat de brand was aangestoken. Er staan bewakingscamera’s in dat gebied rond de Arena. Daar zijn de 2 vermoedelijke daders op vastgelegd.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de 2 mensen die op de bewakingsbeelden staan, of vermoedt specifiek wie het zijn?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Verder wil de politie een speciaal beroep doen op het geheugen van tankstation-medewerkers in Amsterdam-Zuidoost. Had u dienst? Ga dan alstublieft nog even na wie u aan de pomp heeft gehad, die misschien meer weet van die brandstichting.

Kijk ook eens naar