Café tot tweemaal toe beschoten

Een Rotterdams café, op de hoek van de Witte van Haemstedestraat en het Middellandplein, is twee opeenvolgende nachten beschoten. Van het eerste incident, in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 februari 2023, zijn er beelden waarop de schutter te zien is.

Het is niet duidelijk of dezelfde persoon achter beide beschietingen zit, maar het is zeker niet uitgesloten. De schutter die is gefilmd, droeg donkere kleding en had een capuchon op. Om het vuurwapen dat hij gebruikte zat een tasje of iets anders van waarschijnlijk plastic.

Uw informatie of beelden

Beschikt u over camerabeelden uit de omgeving rondom het tijdstip van (een van) de incidenten? Neem alstublieft contact op met de politie of upload uw materiaal direct via het online tipformulier.
De eerste beschieting was rond 03.00 uur in de vroege ochtend van 8 februari. De tweede vond bijna 24 uur later plaats rond 02.30 uur. Denkt u dat u de dader(s) heeft gezien of heeft u informatie over een mogelijke aanleiding voor het schieten, meld het alstublieft bij de politie; dat kan als u dat liever heeft natuurlijk ook anoniem.

Help de politie

  • Wie herkent de verdachte op de beelden?
  • Wie weet of vermoedt iets over de schutter(s)?
  • Wie heeft informatie over een mogelijk motief?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar