Opsporing Verzocht Preloader
alert

GEZOCHT: Luciano Dijkman (24) en Sherwin Benshomin Windster (27). Beiden ontsnapten op dinsdagavond 21 juni rond 20.30 uit een TBS-kliniek in Nijmegen. Ze gingen ervandoor in een witte Volkswagen Golf met zonnedak. Ziet u (een van) deze mannen, benader hen niet zelf. Meer informatie, waaronder signalementen van Dijkman en Windster, vindt u op de website van de politie.

double-arrow

Diefstal iPhone meisje (11) in stationshal Zaandam

Opsporing Verzocht Preloader

Voordat hij toeslaat loert de dader minutenlang naar iedereen die voorbij loopt.

update

Over deze brutale dief 8 tips. En hoopgevend: er werden namen genoemd.

Op woensdag 21 augustus 2013 steelt een man een iPhone 5 van een jong meisje (11) in de stationshal van treinstation Zaandam.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Diefstal

Drie vriendinnetjes zijn een dagje op stap als twee van hen even iets kopen. Het meisje met de iPhone wacht op ze. De man gaat steeds dichter bij haar in de buurt staan totdat hij de telefoon uit haar handen grist en wegrent. Het meisje rent hem achterna, maar de man weet te ontkomen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Het is een jonge, blanke man met kort stekelhaar en een bril op. Het meisje wist zich nog te herinneren dat hij een soort witte stipjes had bij zijn neus. Verder droeg hij een soort trainingsjack en een korte broek.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op woensdag 21 augustus 2013 getuige geweest van de diefstal van een iPhone 5 van een jong meisje (11) in de stationshal van treinstation Zaandam?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of het signalement de dader

Kijk ook eens naar