Diefstal portemonnee vrouw (56) in supermarkt aan de Pastoor van Thiellaan

Schaamteloos halen twee dieven de portemonnee uit de rugtas van het slachtoffer.

update

Hoewel de man niet heel goed in beeld komt is er toch een naam van hem genoemd. En iemand belde die ook door dit stel was aangesproken. Weet u wie dit zijn, help dan mee ze te stoppen en reageer alsnog.

Op dinsdag 11 maart 2014 wordt een vrouw (56) slachtoffer van diefstal in een supermarkt aan de Pastoor van Thiellaan in Rosmalen. Twee daders hebben net bij de kassa de pincode van de vrouw afgekeken en zijn haar gevolgd naar de servicebalie. Ze blijven zo onopvallend mogelijk om de vrouw heen drentelen. Op een rustig moment doet de vrouwelijke dader de rits van de rugtas open en haalt daar de portemonnee van het slachtoffer uit, waarna ze weglopen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Niet veel later duiken de daders op bij een geldautomaat. De vrouw heeft haar grote sjaal inmiddels om haar hoofd geslagen vermoedelijk in de hoop zo minder herkenbaar te zijn. De man probeert zijn gezicht te verbergen met een krantje.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op dinsdag 11 maart 2014 getuige geweest van de diefstal van een portemonnee van een vrouw (56) in een supermarkt aan de Pastoor van Thiellaan in Rosmalen?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?

Kijk ook eens naar