Dood Feyenoord-supporter Udo van Aken (28) op de Rosestraat

Opsporing Verzocht Preloader

Na ruim 12 jaar lijkt er eindelijk een doorbraak in de zaak te komen.

In de vroege ochtend van 23 november 2003 is Feyenoord-supporter Udo van Aken (28) bellend op weg naar huis als er een man op hem botst. De vriendin met wie hij belt hoort aan de lijn hoe Udo wordt neergestoken. Uiteindelijk vinden twee voorbijgangers zijn lichaam.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Aanhouding

Op 13 april 2016 is een man (37) zonder vaste woon- of verblijfplaats een politiebureau binnengelopen met het verhaal dat hij verantwoordelijk zou zijn voor de dood van een Feyenoord-supporter in 2003. Dat moet Udo van Aken zijn geweest, maar meer wil de man niet vertellen. Hij is gearresteerd en er wordt onderzocht of zijn verhaal klopt en of deze man wellicht ook verantwoordelijk is voor twee andere gewelddadige berovingen destijds in diezelfde nacht.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bekenden

De politie wil bekenden van de verdachte vragen of zij destijds iets gemerkt hebben aan de man of kwam hij bijvoorbeeld thuis met spullen die niet van hem waren. Of als deze man eerder aan mensen heeft verteld dat hij een Feyenoord-supporter heeft gedood, dan wil de politie graag met die mensen in contact komen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie kan er meer vertellen over de aangehouden verdachte (37)?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er informatie over deze zaak en dit nog niet met de politie gedeeld?

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar