Dood mevrouw Hendrika Holshuijsen (99)

Op donderdag 17 augustus 2017 werd in haar eigen woning aan de Noordhollandstraat in Amsterdam het levenloze lichaam aangetroffen van mevrouw Hendrika Holshuijsen (99).

update

De politie hoopt mogelijke getuigen te kunnen spreken die zich tot nu toe niet hebben gemeld. Bent u op donderdag 17 september 2017 in de Noordhollandstraat geweest en heeft u iets opvallends gehoord of gezien – hoe summier het ook lijkt – laat het weten!

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Lekkend water

Agenten gingen die 17 augustus bij het huis van mevrouw Holshuijsen kijken omdat buren het idee hadden dat er water stroomde en lekkage was. Omdat er niemand reageerde, is de deur opengebroken. Er was inderdaad enorme lekkage vanaf de bovenverdieping. Daar is in het bad in de badkamer het levenloze lichaam van mevrouw Holshuijsen gevonden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

100 jaar

Mevrouw Holshuijsen was 99 jaar, maar toch nog behoorlijk actief. Ze woonde nog in een huis met twee verdiepingen en was ook echt van plan om de volgende dag haar 100e verjaardag te vieren, de gebakjes waren al besteld. Inmidddels houdt de politie er na nader onderzoek toch ook rekening mee dat mevrouw Holshuijsen slachtoffer van een misdrijf is geworden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuigenoproep

De politie is op dit moment op zoek naar mensen die iets hebben gezien in of rond het huis van mevrouw Holshuijsen vanaf dinsdagavond 15 augustus tot donderdagochtend 17 augustus. Het huis van het slachtoffer staat in de wijk Buitenveldert in Amsterdam. Die Noordhollandstraat waar ze woonde is een vrij rustig straatje, haar woning staat tegenover wat hogere appartementen. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft in de tussen dinsdagavond 15 en donderdagochtend 17 augustus iets opvallends gezien rondom het huis van mevrouw Holshuijsen aan de Noordhollandstraat?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Iedereen die nog contact met haar heeft gehad

Naast getuigen wil de politie ook graag spreken met iedereen die contact met mevrouw heeft gehad in de periode kort voor haar dood. Dus mensen die haar hebben gezien, een praatje met haar hebben gemaakt of haar misschien telefonisch hebben gesproken. Hopelijk kan de politie met die informatie achterhalen wat er is gebeurd, en wie mevrouw mogelijk iets aan heeft willen doen en waarom.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft in de dagen voor haar overlijden nog contact gehad met mevrouw Holshuijsen? 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar