Dood Paul Hofman (49) na mishandeling in het park aan het Wilbertoord

Opsporing Verzocht Preloader

Het slachtoffer was voor de mishandeling nog aan het barbecueën.

update

Door uw tips is de verdwenen fiets van Paul terecht. Verder hebben zich getuigen gemeld die het slachtoffer die woensdagavond 21 augustus gezien menen te hebben, in het gezelschap van een man. Of en hoe die man met de dood van Paul Hofman te maken heeft is niet duidelijk, maar hij wordt met spoed gezocht. Zijn signalement staat onderaan de pagina.

Op woensdagavond 21 augustus werd om 20.45 uur de zwaargewonde Paul Hofman (49) uit Ridderkerk in een park aan het Wilbertoord in de wijk IJsselmonde in Rotterdam gevonden. Zaterdag 24 augustus overleed hij aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. Hij leefde bij zijn moeder en laat een zoon (16) achter.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Mishandeling

In eerste instantie dacht men dat Paul gevallen was, maar na sectie blijkt dat hij vermoedelijk mishandeld is. Zo zwaar dus dat dat de dood tot gevolg had. Hij lag naast de half pipe op het speelveld daar.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuigen

Paul Hofman was er al zo slecht aan toe toen hij werd gevonden dat hij niet heeft kunnen vertellen wat er is gebeurd of wie hem mishandeld zou hebben. Er waren tussen 19.00 uur en 20.45 uur meer mensen daar in het park, om te wandelen, te skaten of voetballen. Meldt u zich als u daar die avond was.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Barbecueën

Paul Hofman was die avond volgens getuigen aan het barbecueën. Er was ook iemand bij hem, mogelijk zelfs nog een tweede persoon. Herkent u zichzelf, weet u wie er bij het slachtoffer waren of heeft u hem sowieso daar gezien, neem dan ook contact op.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Jack

Paul Hofman had die avond dit jack aan en hij was een opvallende verschijning omdat hij lang en fors was, 1.91m lang en 137 kilo zwaar.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bekenden

Verder wil de politie graag spreken met mensen die Paul Hofman kenden. Hij werd ook wel Paulis genoemd en de politie wil graag weten met wie hij omging.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Onbekende man

Er hebben zich getuigen gemeld die het slachtoffer die woensdagavond 21 augustus gezien menen te hebben, in het gezelschap van een man. Of en hoe die man met de dood van Paul Hofman te maken heeft is niet duidelijk, maar hij wordt met spoed gezocht. Het is een licht getinte man met een normaal postuur, vermoedelijk tussen de 30 en 40 jaar oud met een normaal postuur. Hij droeg die dag een pet, een spijkerbroek en een zwart jack met gele strepen uit de racecollectie van het merk McGregor. Als mensen hem (her)kennen, neem dan contact op met de politie.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op woensdagavond 21 augustus getuige geweest van de fatale mishandeling van Paul Hofman (49) uit Ridderkerk in een park aan het Wilbertoord in de wijk IJsselmonde in Rotterdam?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op woensdagavond 21 augustus tussen 19.00 uur en 20.45 uur in een park aan het Wilbertoord in Rotterdam geweest?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft Paul Hofman die avond in het park gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie waren er die avond met Paul Hofman aan het barbecueën?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie kende Paul Hofman en/of weet wie er met hem omging?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van het signalement en mogelijk in combinatie met het jack van McGregor de man die op woensdagavond 21 augustus waarschijnlijk samen met Paul was?

Kijk ook eens naar