Dood Zweedse studente (19) in brandgang van de Leonardus van Veghelstraat

Opsporing Verzocht Preloader

Het jonge meisje overlijdt in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

update

Er meldden zich na onze oproep meerdere getuigen en dezelfde avond is in Utrecht een man (22) aangehouden, de ex-vriend van het slachtoffer.

Dinsdagochtend 10 september om 08.20 uur sloegen buurtbewoners alarm dat er in de Leonardus van Veghelstraat in de wijk Muntel-Vliert een zwaargewonde vrouw lag bij een brandgang daar. Ze overleed vlak na aankomst in het ziekenhuis.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Slachtoffer

Het slachtoffer bleek een studente (19) uit Zweden te zijn met familie hier in Nederland.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verdachte

Rond het tijdstip dat het misdrijf plaatsvond waren er al behoorlijk wat mensen op de been. Van buurtbewoners weet de politie inmiddels dat ze toen een man in de straat hebben gezien. Het is uiterst belangrijk dat de politie meer te weten komt over deze man die mogelijk ook al eerder in de Leonardus van Veghelstraat was. Hij zou een groene trui dragen met een capuchon. De kans bestaat dat er toen bloed op zijn kleding zat.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op dinsdagochtend 10 september om 08.20 uur getuige geweest van het incident in de brandgang van de Leonardus van Veghelstraat in de wijk Muntel-Vliert in Den Bosch waarbij een Zweedse studente (19) overleed?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de man in de groene trui op dinsdagochtend 10 september rond of voor 08.20 uur gezien in of in de omgeving van de Leonardus van Veghelstraat in Den Bosch?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar deze man nu is of verblijft?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er iets gezien dat met de zaak te maken kan hebben of weet iets over de mogelijke achtergrond?

Kijk ook eens naar