Drugsverslaafde man overvalt twee snackbars

Opsporing Verzocht Preloader

Hij belooft de buit van veertig euro terug te geven

update

Helaas weinig bruikbare tips. Herkent u de man alsnog: tip alstublieft.

Op dinsdagavond 5 april 2016 overvalt een man kort na elkaar een snackbar aan de Slinge en de Langenhorst in Rotterdam. 

Snackcorner aan de Slinge

Rond 19.40 uur komt de man binnen in de snackcorner aan de Slinge. Hij heeft een mes en wil geld. Een klant grijpt in en schreeuwt tegen de man. Wanneer de dader even wegkijkt, probeert de eigenaar het mes te grijpen. Maar omdat de dader dat net wegtrekt wordt de snackbarhouder diep in zijn hand gesneden. De overvaller schrikt er blijkbaar zo van, dat hij ophoudt. Hij roept nog een paar keer sorry en vertrekt. 

Cafetaria Seppel aan de Langenhorst

De man fietst direct door naar cafetaria Seppel aan de Langenhorst. Ook daar loopt hij vrij rustig naar de balie, trekt een mes en eist geld. De medewerker besluit kalm te blijven en geeft de man wat geld uit de kassa. In totaal krijgt hij vier tientjes. Zodra hij die heeft legt hij nog uit dat hij het geld dringend nodig heeft voor drugs en dat hij het ooit weer zal teruggeven. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement dader

De dader is daarna blijkbaar zo opgelucht dat hij al wegfietsend zijn capuchon afdoet. Het is een blanke kale man, van rond de 30 jaar en hij is vrij lang, tussen de 1.85 en 1.90 meter. Hij reed die 5 april op een mogelijk zwarte omafiets zonder bagagedrager.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de dader? 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar