Getuigenoproep rond beschieting woning

In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 augustus 2023 is om 01.15 uur een aantal keer geschoten op een woonhuis aan De Korenaar in Den Bosch. Er zaten meerdere inslagen in een raam aan de straatkant. Doordat er op dat moment niemand thuis was, raakte gelukkig niemand gewond.

Er zou na het schieten mogelijk een kleine, donkerkleurige auto zijn weggereden vanaf De Korenaar vermoedelijk in de richting van Het Klokkediep. Rond diezelfde tijd zou een man met een pet op zijn weggerend, waarschijnlijk richting De Rozenelf.

De Korenaar en omgeving Preloader
De Korenaar en omgeving
De Korenaar en omgeving Preloader

Help de politie

Weet u meer over die auto of over de man met de pet? Is u in de uren of dagen vóór het incident iets of iemand opgevallen in de buurt van de woning? Beschikt u mogelijk over camerabeelden uit de omgeving waar iets belangrijks op kan staan? Neem dan alstublieft contact op met de politie. Uw beelden uploaden kan via het tipformulier.
Ook alle informatie over een mogelijke aanleiding of motief voor de beschieting is nog heel erg welkom. Daarover met de politie praten kan natuurlijk ook anoniem of in een vertrouwelijk gesprek met iemand van het Team Nationale Inlichtingen.

Kogelinslagen in ruit van getroffen woning Preloader
Kogelinslagen in ruit van getroffen woning
Kogelinslagen in ruit van getroffen woning Preloader

Contact met de politie

Uw informatie met de politie delen kan op onderstaande manieren.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar