Getuigenoproep schietincident Joubertstraat

Op zondagavond 12 mei is een aantal schoten afgevuurd op een auto in de wijk Feijenoord. De politie onderzoekt of er een verband is met een gestolen auto die daarna anderhalve kilometer verderop uitbrandde.

Verontruste buurtbewoners alarmeerden rond 23.00 uur de politie. Zij meldden dat in de Joubertstraat meerdere malen was geschoten. Eenmaal ter plaatse trof de politie een kogelinslag aan in een geparkeerde auto en er lag een aantal kogelhulzen op straat.

Eenmaal ter plaatse trof de politie een kogelinslag aan in een geparkeerde auto en er lag een aantal kogelhulzen op straat.

Het motief voor het schietincident is onbekend, net als wie er achter zit(ten) en wie of wat het precieze doelwit was. Heeft u informatie, geef het alstublieft zo snel mogelijk door aan de politie. Dat kan ook anoniem, belt u dan 0800-7000.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Autobrand Jalonstraat

Nog geen uur later stond op de Jalonstraat een antracietkleurige Volkswagen Golf in brand. Daarop zaten vervalste kentekenplaten met het kenteken 8-TGV-44.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

De Golf bleek half maart elders in Rotterdam te zijn gestolen. De politie onderzoekt, naast wat zich rond 23.00 uur exact heeft afgespeeld in de Joubertstraat, of er een verband is tussen het schietincident en de uitgebrande auto.

Getuigenoproep

Bent u getuige geweest van het schietincident, maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Neemt u dan a.u.b. contact op, door 0800-6070 te bellen of het online tipformulier in te vullen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Ook als u mogelijk een of meer verdachten hebt gezien in de omgeving van de Joubertstraat en/of de Jalonstraat, al dan niet in combinatie met de antracietkleurige Volkswagen Golf, hoort de politie dat graag van u.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar