Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Gewapende overval avondwinkel aan de Kruidenhof

Hoe leuk is je werk nog als je al 5 keer bent overvallen?

update

2 tips, maar de gouden tip zit er nog niet bij. Daarom wil de politie ook nog steeds graag spreken met de blanke man met lang blond haar die vlak voor de overval de daders moet hebben gezien.

Op zaterdagavond 15 november 2014 om 23.45 uur wordt de Pakistaanse eigenaar (48) van een avondwinkel aan de Kruidenhof in Diemen door twee mannen overvallen. Eén van hen richt een vuurwapen op de eigenaar en graait de kassa leeg. Hij wordt ook hard met een mes op zijn hoofd geslagen en er worden volle bierflesjes naar hem gegooid. De overvallers rennen daarna weg, waarbij ze ook nog een collectebus van de toonbank weggrissen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdagavond 15 november 2014 om 23.45 uur getuige geweest van de gewapende overval op een avondwinkel aan de Kruidenhof in Diemen?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Flat

Net voor de overval kwamen de daders uit een flat aan de Kruidenhof. Het zou heel goed kunnen dat daar een bekende van ze woont of dat ze daar waren om iets te doen. Ze lijken dus een link met die flat te hebben.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wat voor een link de daders hebben met de flat aan de Kruidenhof?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 1

Hij was diegene met het mes en hij is van de twee het langste en oudste, waarschijnlijk tussen de 25 en 30 jaar. Waarschijnlijk heeft hij een flinke bos haar, er zit een soort bult onder zijn capuchon. Verder had hij een lichtgrijze broek aan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 2

De ander is wat kleiner, gezetter en jonger, waarschijnlijk tussen de 20 en 25 jaar. Hij had het vuurwapen en griste de collectebus mee.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of de signalementen de daders?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuige oproep

Net voor de overval was er een blanke man met langer, blond krullend haar in de winkel, die daarna wegreed op een fiets. De politie hoopt dat deze man nog wat meer over de daders kan vertellen en wil graag met hem spreken.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent zichzelf in de getuige oproep of weet wie dit is?

Kijk ook eens naar