Gewapende overval benzinestation aan de Hambakenweg

Bij zijn eerste dienst als invalkracht, krijgt hij meteen een wapen op zich gericht.

update

Goed nieuws! Mede dankzij uw tips heeft de politie maandagmiddag 17 juni rond 13.30 uur een jongen van 17 jaar aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval, die op 17 december van vorig jaar plaatsvond. Het onderzoek gaat verder en de recherche sluit nieuwe aanhoudingen niet uit.

Donderdag 17 december 2015 omstreeks 19.50 uur wordt het Total benzinestation aan de Hambakenweg in Den Bosch overvallen. Twee mannen stormen binnen, één heeft een vuurwapen. Terwijl hij op de medewerker afloopt, blijft de andere overvaller bij de deur de wacht houden. De man met het wapen dwingt de medewerker het geld uit de kassa af te staan.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op donderdag 17 december 2015 omstreeks 19.50 uur getuige geweest van de overval op het Total benzinestation aan de Hambakenweg in Den Bosch?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Na nog geen minuut zijn de mannen weer verdwenen. Ze zijn vermoedelijk de wijk Hambaken in gevlucht, en zijn mogelijk langs de Robijn en de Samaragd gekomen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 1

De daders zijn allebei klein van stuk, tussen 1.60 en 1.65 m, en droegen zwarte handschoenen. De man met het wapen in zijn rechterhand droeg een zwarte gewatteerde jas en had witte sportschoenen aan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Rugtas

Hij heeft een rode rugtas bij zich, waar de buit in wordt gestoken.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 2

De man op de uitkijk had zwarte sportschoenen aan en droeg een zwarte trainingsbroek met wit logo op de linker broekzak. Zijn jas was donkerblauw. Hij droeg een wit Chicago Bullspetje met zwarte klep onder zijn capuchon.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar