Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Gewapende overval cafetaria Het Haagje aan de Middenhaag

Tijdens de vorige overval wisten de eigenaren een overvaller met heet frituurvet de zaak uit te werken. Dit keer lukt dat niet…

update

De rechercheurs waren blij met u: 11 tipgevers gaven goede informatie door. Het onderzoek loopt nog.

Op donderdagavond 12 maart 2015 rond 22.50 uur wordt cafetaria Het Haagje aan de Middenhaag in Emmen overvallen. Wanneer het Chinese echtpaar bezig is af te sluiten, komt een man met een pistool in zijn linkerhand binnen en begint meteen te dreigen. Ze geven de overvaller het geld uit de kassa. Die stopt het met de binnenlade van de kassa in een plastic tas, waarschijnlijk van supermarkt EMTÉ, waarna hij vertrekt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op donderdagavond 12 maart 2015 rond 22.50 uur getuige geweest van de gewapende overval op cafetaria Het Haagje aan de Middenhaag in Emmen?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Het is een man met een getinte huidskleur, tussen de 20 en 30 jaar oud en hij droeg een opvallende soort legerjas met camouflageprint en capuchon. De camera nam ook geluid op. Daarop is te horen dat hij Nederlands spreekt met een accent.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden, zijn stem en de waarschijnlijkheid dat hij linkshandig is en wellicht uit de buurt komt de dader?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

EMTÉ

Hij had waarschijnlijk een plastic boodschappentas bij zich van supermarkt EMTÉ. De enige EMTÉ in de verre omtrek zit op ongeveer 200 meter bij de cafetaria vandaan, dus misschien komt de dader uit de buurt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Links

De dader hield zijn pistool in zijn linkerhand en behoort dus vermoedelijk tot de linkshandige 10% van de bevolking.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar de binnenlade van de kassa is of heeft zo’n kassa gevonden?

Kijk ook eens naar