Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Gewapende overval Domino’s IJsselmonde

Bij Domino's Pizza aan de Kerstendijk staat bij de ingang duidelijk vermeld dat het een ‘cash free’ filiaal betreft. Dat weerhield twee overvallers er helaas niet van om geld te komen eisen.

update

Meer dan 125 tips inmiddels, waardoor het nu vast staat dat de daders in een Opel Astra reden en één van hen kleding van Olymique Marseille draagt. Tips over de mannen zelf blijven welkom.

Op dinsdag 18 september 2018 kwam het tweetal rond 23.45 uur binnen. Ze klommen over de balie en beenden direct op de personeelsruimte af, waar ze met een vuurwapen de twee aanwezige medewerkers bedreigden.

 
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de mannen op de bewakingsbeelden?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Geen geld aanwezig

Op luide toon eisten de daders toegang tot de kluis en ze dwongen de medewerkers de kassa te openen. Beide slachtoffers probeerden de overvallers duidelijk te maken dat er geen geld aanwezig was in het ‘cash free’ filiaal.Toen dat besef leek door te dringen, sloegen de daders op de vlucht.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Wel hadden ze bij een korte schermutseling twee halskettingen van één van de medewerkers meegerukt, waaronder een gouden schakelketting met een hanger in de vorm van een adelaar.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar de meegenomen ketting met hanger is gebleven?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vluchtauto

Gezien is nog hoe de overvallers iets verderop in een vrij kleine, donkerkleurige auto stapten en wegreden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Die auto, die is vastgelegd door bewakingscamera's daar in IJsselmonde, is hoogstwaarschijnlijk een Opel Astra.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft informatie over de vluchtauto?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Allebei de daders hadden hun capuchon aangesnoerd, maar dat bleek een niet al te beste vermomming. Er moet iemand zijn die deze mannen herkent.

Weet u wie de overvallers zijn, meld het alstublieft op 0800-6070 of via het online tipformulier. Wilt u anoniem blijven, belt u 0800-7000.Ook als u iets weet over de auto waar het duo in reed, hoort de politie dat graag van u.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar